Tag: το

Ο Giovanni Mercuri, στο εστιατόριό του, Ceibo Sapori, στη Ρώμη, μας έφτιαξε μια πολύ νόστιμη εκδοχή του ιταλικής καταγωγής πιάτου, που είναι πολύ αγαπημένο στην Αργεντινή, με λεπτοκομμένη μοσχαρίσια μπριζόλα.

Ο Μόρατα ήταν ο μοιραίος παίκτης για τους Ισπανούς καθώς αστόχησε στο καθοριστικό πέναλτι το οποίο έκρινε την αναμέτρηση

«Γεννήθηκα στη Σμύρνη, πολύ κοντά στη Μητρόπολη της Αγίας Φωτεινής με το τεράστιο καμπαναριό. Στο δυο μου χρόνια -ο αδελφός μου ήταν πέντε- πέθανε η μάνα μας. Όμορφη και γλυκιά όσο καμία.

Η πανακότα, αυτή η δροσερή κρέμα με βάση το γάλα, εδώ στολίζεται γευστικά και οπτικά με ζελέ βασισμένο στο περίφημο κοκτέιλ French 75, που έχει ως κύρια συστατικά τη σαμπάνια και το τζιν.

Η panzanella γεννήθηκε από την ανάγκη αξιοποίησης του μπαγιάτικου ψωμιού, που το μούσκευαν σε ξίδι και νερό και κατόπιν στα νόστιμα ζουμάκια των θερινών λαχανικών.

Μια μικρή γεύση από το τεύχος Ιουνίου του Γαστρονόμου με αφιέρωμα στην πολυσυλλεκτική σαλονικιώτικη κουζίνα όπως τη μαγειρεύουν στα σπίτια τους οι Θεσσαλονικείς!

Μια μικρή γεύση από το τεύχος Ιουνίου του Γαστρονόμου με αφιέρωμα στη μερακλίδικη σαλονικιώτικη κουζίνα όπως τη μαγειρεύουν στα σπίτια τους οι Θεσσαλονικείς!

137 γκολ σε 220 συμμετοχές με την Πορτογαλία για τον Κριστιάνο Ρονάλτο και πρώτη του νίκη κόντρα στα “πάντσερ”

Στο κατάμεστο από μαθητές, μαθήτριες, καθηγήτριες και γονείς από όλα τα μέρη της Ελλάδος αμφιθέατρο του Δήμου Ηλιούπολης έλαβε χώρα η τελετή βράβευσης των διακριθέντων στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Σεναρίου εκ Διασκευής Ελληνικού Διηγήματος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος με την υποστήριξη της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε. και του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.